Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت دانش بنیان توسعه فن آوران ویدا رایان داده با اشاره به اینکه تاکنون هیچ حمایتی صورت نگرفته است، گفت: واردات کالای مشابه ، مالیات بر ارزش افزوده و بیمه از مهمترین مشکلات بر سر راه تولید محصولات این شرکت است و آمادگی داریم با شرکت های خودروسازی طرف قرارداد شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود صفایی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان توسعه فن آوران ویدا رایان داده در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به اینکه این شرکت در زمینه تولید سیستم های امنیتی ضدسرقت در حال فعالیت است ، اظهار داشت: محصولات این شرکت  ردیاب ، ردیاب دزدگیر ، دزدگیر خودرو ، کیلیس استارتر و دزد گیر اماکن می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این شرکت تعدادی به صورت مستقیم مشغول بکار هستند و حدود 55 نفر هم به صورت غیر مستقیم با شرکت کار می کنند.
 مدیر عامل شرکت دانش بنیان توسعه فن آوران ویدا رایان داده با اشاره به تولید انبوه این محصول، گفت: تاکنون برای تولید انبوه این محصول حمایتی صورت نگرفته است و البته اگر در این خصوص حمایتی از شرکت صورت بگیرد حداقل برای 50 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
وی اضافه کرد: محصول ردیاب دزدگیر رایان تفاوتش با دزدگیر تصویری خارجی این هست که دزدگیرهای تصویریی خارجی حداکثر 500 متر برد دارند ولی دزدگیر رایان محدودیت برد ندارد حتی اگر خودرو در شهر دیگر باشد پیام هشدار به صاحب خودرو ارسال می شود و مالک می تواند از راه دور موقعیت لحظه ای خودرو را کنترل و همچنین می تواند اقدام به  باز و بست کردن درب خودرو و خاموش کردن خودرو را انجام دهد.
صفایی با اشاره به قیمت این محصول گفت:  قیمت این محصول در بازار در حال حاضر با نصب آن 2850 هزار تومان است در حالی که قیمت دزدگیر های تصویری خارجی در بازار حدودا بین 5 تا 8 میلیون می باشد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون هیچ حمایت خاصی از شرکت صورت نگرفته است، گفت: یکی از مشکلات در این عرصه مسئله بیمه تامین اجتماعی است که باید در این زمینه برای شرکت های دانش بنیان تخفیفاتی در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: یکی از مشکلات بر سر راه تولید و عرضه این محصول مالیات بر ارزش افزوده است؛ از سال گذشته ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، شامل محصولات دانش بنیان هم شده است که این مسئله حاشیه سود فروشنده را کاهش و قیمت خرید را افزایش می‌دهد.
صفایی تاکید کرد: یکی از کمک های دولت به شرکت‌های دانش بنیان این است که دولت حداقل جلوی واردات محصولات مشابه را بگیرد.
وی عنوان کرد: در محصولات مشابه خارجی این محصول، اطلاعات به سرورهای خارجی ارسال می شود که این مسئله می تواند یک مشکل امنیتی در آینده ایجاد کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه ظرفیت تولید 2هزار دستگاه در روز را داریم، گفت: این ظرفیت را داریم که با شرکت های خودروساز طرف قرار داد شویم و این محصول را به تولید انبوه برسانیم.
وی ابراز داشت: خدمات پس از فروش و پشتیبانی از این محصول به صورت تلفنی از 9صبح تا 10شب و اینترنتی انجام می شود.
صفایی در خاتمه عنوان کرد: در گام های بعدی در نظر داریم این محصول را به کشورهای عراق، ترکیه، افغانستان و عمان صادر کنیم.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: قولی از سوی اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شد مبنی بر اینکه سعی می‌کنیم از خدمات تمام این افراد در طول سال استفاده کنیم و منجر به یک‌سری قرارداد شود؛ بی‌شک خرید محصولات این شرکت‌ها بهترین کمک را به آن‌ها است.

سیدامیر سامع با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نمایشگاه دوم با موضوع فناوری‌های جدید با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه حمل‌ونقل شهری و بیشتر با موضوعات مدیریت هوشمند ترافیک شهرها، حمل‌ونقل پاک و خودروهای هیبریدی است.

وی افزود: روش خوبی از قبل در حوزه حمل‌ونقل شهرداری پیشنهاد شد تا کسانی که محصولی داشتند، آن را معرفی کنند که در این راستا در یک کمیته ارزیابی ۲۰ شرکت که خدمات و محصولاتشان آماده استفاده است، شناسایی شدند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: قولی از سوی اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شد مبنی بر اینکه سعی می‌کنیم از خدمات تمام این افراد در طول سال استفاده کنیم و منجر به یک‌سری قرارداد شود؛ بی‌شک خرید محصولات این شرکت‌ها بهترین کمک را به آن‌ها است.

سامع با بیان اینکه مدیریت شهری می‌تواند زمینه را برای معرفی، اطلاع‌رسانی و ترویج مباحث مربوط به محصولات را فراهم کند، همچنین در استفاده این محصولات پیشتاز و پیشگام باشد، ادامه داد: بخشی دیگر شرکت‌هایی هستند که ایده جدید دارند، اما هنوز به محصول قابل استفاده‌ای نرسیده است، بنابراین مقرر شد با یک مدل حمایت از ایده‌ها و با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی از آن‌ها نیز استفاده شود.

کد خبر 749867

دیگر خبرها

  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد