Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سرای نوآوری «فناوری مواد» دانشگاه آزاد کرج گفت: راه اندازی کارگاه نصب دستگاه ردیاب خودرو (GPS) بر روی خودرو‌های شهروندان نیز بزودی کلید خواهد خورد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فرزاد نصری رئیس سرای نوآوری «فناوری مواد» دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: با وجود اخذ مجوز موافقت اولیه این سرای نوآوری در سال ۹۹، بستر کسب درآمد را از طریق انعقاد قرارداد‌هایی از مسیر مرکز رشد با برخی شرکت‌های دانش‌بنیان مهیا کرده‌ایم و همچنین در حال حاضر ۳۲ مجموعه فناور در قالب هسته‌های فناور و شرکت‌های فناور فعال در سرای نوآوری فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری ۵۰ دوره کارگاه و تورمجازی با هدف درآمدزایی

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم جهت برگزاری ۵۰ دوره، کارگاه و تورمجازی در قالب درآمدزایی (مدرسه کسب و کار) و بوت کمپ صورت گرفته است؛ افزود: درآمد تا سقف ۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و همچنین درآمد حاصل از انعقاد قرارداد‌های جذب سرمایه، فروش دانش فنی یا انعقاد قرارداد‌های مشترک تولیدی و ... تا سقف ۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال را برای ۱۴۰۰ پیش بینی کرده‌ایم.

نصری در ادامه به روابط سازمان یافته با مراکز تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی سرای نوآوری اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی و توافق انجام شده با سه شرکت شتاب دهنده تخصصی موفق جهت همکاری و جذب حمایت‌های مالی و پشتیبانی و همچنین توافق با یک صندوق خطر پذیر صورت گرفته است.


اقدامات متعدد برای تولید ثروت از علم

وی ادامه داد: در راستای فراهم کردن بستر بازاریابی و تولید ثروت از علم نیز کار‌های زیادی صورت گرفته است. انعقاد تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و فناوری با ۲۰ سازمان تأثیرگذار در کارآفرینی و مراکز تولیدی و اقتصادی و پیش‌بینی انعقاد تفاهم‎‌نامه همکاری با ۳۰ سازمان و نهاد دیگر تا پایان سال ۱۴۰۰ از جمله صندوق پژوهش و فناوری استان البرز، صندوق VC صنایع نانو تک آینده، فن بازار منطقه‌ای استان البرز، شرکت بین‌المللی آیرما، شرکت تولیدی پویا پروتئین، شرکت تولیدی آپتوس، شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز، سازمان نظام مهندسی کشاورزی البرز، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز و ... را می‌توان نام برد که مذاکرات لازم صورت گرفته و در حال انعقاد تفاهم نامه است.

رئیس سرای نوآوری فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج با اشاره به انعقاد سه قرارداد فروش محصولات شرکت‌های فناور به چگونگی پرداخت.

وی برگزاری رویداد‌های استارتاپی و عارضه‌یابی به صورت فصلی در استان را با هدف جذب استعداد‌ها و ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه دانست؛ تصریح کرد: ایجاد مرکز مهارت‌افزایی اعضای شرکت‌های فناور و استارتاپ‌ها با هدف افزایش کیفیت محصولات دانش بنیان، ایجاد کارگروه شناسایی مسائل، عارضه‌ها و چالش‌های صنعت و جامعه با هدف ارائه به شرکت‌های فناور متخصص، راه اندازی "کانون مشاوره مانع زدایی" از طریق احصا مشکلات استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور فعال و تلاش جهت رفع آن‌ها و همچنین برگزاری نمایشگاه، همایش، جشنواره و مسابقات را بخشی از اقدامات سرای نوآوری «فناوری مواد» در راستای پیشبرد اهداف سرای نوآوری «فناوری مواد» تعریف می‌گردد.

سرای نوآوری «فناوری مواد» واحد کرج در مسیر ارتقاء کیفیت زندگی مردم

نصری همچنین از برنامه‌های سرای نوآوری «فناوری مواد»در مسیر تحقق افزایش کیفیت زندگی مردم نیز سخن گفت و تشریح کرد: مذاکراه شرکت فناور تولید کننده گیاهان داروئی با کارگروه تخصصی ستاد مبارزه با مواد مخدراستان البرز جهت تولید ماده متادون جایگزین مواد مخدر در دستور کار قرار گرفته است. همچنین راه‌‌اندازی کارگاه نصب دستگاه ردیاب خودرو (GPS) بر روی خودرو‌های شهروندان نیز بزودی کلید خواهد خورد. ایجاد مرکز موفقیت تحصیلی و شغلی و مهارتی با هدف تربیت آشنایی نیروی انسانی با فنون کسب و کار نیز با هدف برداشتن گام‌های روبه جلو در راستای رفع مشکلات جامعه و حل مسئله صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرای نوآوری دانشگاه آزاد درآمدزایی کسب و کار شرکت های فناور دانشگاه آزاد استان البرز فناوری مواد سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • رهاسازی ۳۰ خودرو گرفتار در آب بعد بارندگی امروز
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • از پلمب کارگاه مواد شوینده تا سرقت از باغ ویلاهای مشهد
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود